نکات خانه داری
v در بسیاری از غذاها به جای رب گوجه فرنگی می توان از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید، طعم غذاها خوشمزه تر و خوشرنگ تر می شود.
v برای خوشمزه تر شدن عدس پلو یک عدد هویج را رنده ریز کنید و در کمی روغن تفت دهید و بگذارید همراه عدس بپزد.
v برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی هنگام تفت دادن گوشت کمی رب گوجه را نیز به آن اضافه کنید و در روغن بچرخانید.
v موز میوه ای است که نمی توانید برای مدت طولانی نگه دارید ولی برای اینکه بهتر بماند می توانید موز را در کاغذ آلومینیومی بپیچید و در یخچال بگذارید.
v برای نگهداری کیوی، آنها را در پاکت کاغذی بپیچید و در یخچال بگذارید. اگرکیوی های شما کال و سفت است در دمای معمولی آشپزخانه یا اتاق بگذارید تا به مرور برسند.
v دانه¬های ذرت را باید همیشه در فریزر نگهداری کنید به این ترتیب نه تنها تازه می¬ماند بلکه انجماد از چروکیده شدن آن جلوگیری
خواهد کرد.
v اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به جوجه کباب می تواند هم طعم جوجه را دلپذیر کند و هم بافت
آن را نرم تر کند*.
* جام نیوز ، آکا ایران ، نکته های خانه داری
فصلنامه نجدشماره15 پاییز94
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط معرفت در 1394/10/15 ساعت 09:46:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1394/10/15 @ 06:44:33 ب.ظ
مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر [عضو]
خیلی خوب و جالب بود
منتظر حضور شما در وبلاگمان هستیم