نکات خانه داری

v در بسیاری از غذاها به جای رب گوجه فرنگی می توان از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید، طعم غذاها خوشمزه تر و خوشرنگ تر می شود.
v برای خوشمزه تر شدن عدس پلو یک عدد هویج را رنده ریز کنید و در کمی روغن تفت دهید و بگذارید همراه عدس بپزد.
v برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی هنگام تفت دادن گوشت کمی رب گوجه را نیز به آن اضافه کنید و در روغن بچرخانید.
v موز میوه ای است که نمی توانید برای مدت طولانی نگه دارید ولی برای اینکه بهتر بماند می توانید موز را در کاغذ آلومینیومی بپیچید و در یخچال بگذارید.
v برای نگهداری کیوی، آنها را در پاکت کاغذی بپیچید و در یخچال بگذارید. اگرکیوی های شما کال و سفت است در دمای معمولی آشپزخانه یا اتاق بگذارید تا به مرور برسند.
v دانه¬های ذرت را باید همیشه در فریزر نگهداری کنید به این ترتیب نه تنها تازه می¬ماند بلکه انجماد از چروکیده شدن آن جلوگیری
خواهد کرد.
v اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به جوجه کباب می تواند هم طعم جوجه را دلپذیر کند و هم بافت
آن را نرم تر کند*.

* جام نیوز ، آکا ایران ، نکته های خانه داری

فصلنامه نجدشماره15 پاییز94

  • نظر از: مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر
    1394/10/15 @ 06:44:33 ب.ظ

    مرکز تخصصی تفسیر شاهین شهر [عضو] 

    خیلی خوب و جالب بود
    منتظر حضور شما در وبلاگمان هستیم

نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.