آش شله قلمكار
تره یکی از سبزی های اصلی و پایه برای تهیه انواع آش و سوپ است. در این شماره با توجه به بیان خواص این سبزی، طرز تهیه آش شله قلمکار را برای شما عزیزان می آوریم. مواد لازم:
گوشت گوسفند: 500 گرم برنج خُرده: 200 گرم پیاز متوسط: 5 عدد نخود، لوبیا و عدس: 250 گرم سبزی آش: 500 گرم نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
ابتدا حبوبات را که از روز قبل خیسانده و آب آن را چند بار عوض کرده ایم، همراه گوشت، آب، نمک و فلفل و زردچوبه و پیازهای خرد شده می پزیم؛ سپس برنج و سبزی آش را که شامل: تره، اسفناج، گشنیز و جعفری است و کاملا خرد شده به مواد اضافه می کنیم و بعد از پخته شدن برنج و سبزی آش را خوب هم می زنیم تا گوشت له و رشته رشته شود و آش جا بیفتد. در آخر آش را به وسیله پیاز داغ و نعنا داغ تزئین می کنيد
فصلنامهنجدشماره25 زمستان 97
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط معرفت در 1398/03/03 ساعت 11:18:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |