آش شله قلمكار

   تره یکی از سبزی های اصلی و پایه برای تهیه انواع آش و سوپ است. در این شماره با توجه به بیان خواص این سبزی، طرز تهیه آش شله قلمکار را برای شما عزیزان می آوریم.                 مواد لازم:

 گوشت گوسفند: 500 گرم                   برنج خُرده: 200 گرم              پیاز متوسط: 5 عدد                نخود، لوبیا و عدس: 250 گرم       سبزی آش: 500 گرم                      نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

  ابتدا حبوبات را که از روز قبل خیسانده و آب آن را چند بار عوض کرده ایم، همراه گوشت، آب، نمک و فلفل و زردچوبه و پیازهای خرد شده می پزیم؛ سپس برنج و سبزی آش را که شامل: تره، اسفناج، گشنیز و جعفری است و کاملا خرد شده به مواد اضافه می کنیم و بعد از پخته شدن برنج و سبزی آش را خوب هم می زنیم تا گوشت له و رشته رشته شود و آش جا بیفتد. در آخر آش را به وسیله پیاز داغ و نعنا داغ تزئین می کنيد

فصلنامهنجدشماره25 زمستان 97

 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.