مصاحبه
مصاحبه ای با سرکار خانم میمنت پورخاقان مادر گرامی ِاستاد حوزه علمیه معصومیه شهرضا
مرحوم استاد فهیمه قدیری به بیماری پیشرونده دیستروفی عضلانی دوشن مبتلا بود واز 9سالگی به مرور قدرت راه رفتن خود را از دست داد وآرام آرام این ضعف به
دستها ودیگر اعضای هم سرایت کرد ودر مقطع راهنمایی مجبور شد با ویلچر ادامه تحصیل دهد ایشان در سال 77وارد حوزه علمیه شد وبا پشتکار زیاد وتشویق
وهمراهی والدین در سال 81 سطح دو حوزه را به پایان رساندوبعداز چند سال تدریس دوباره تصمیم به ادامه تحصیل در جامعةالزهرای قم گرفت وهنوز یک ترم از
سطح سه باقی مانده بود که در 15/12/89به دیدار معشوق شتافت.
روحش شاد ویادش گرامی فصلنامه نجد ، شماره یازدهم، بهار 93
نجد : باسلام ، خانم پورخاقان مهمترین شاخصه ای که در وجود دخترتان بعنوان یک طلبه می دیدید چه بود ؟
♣ ایشون بسیار ساده وصمیمی بودند ،عشق ومحبت خاصی به همکارها وطلبه ها داشتند ، بسیار مقید ووقت شناس بودند وروزهای کوتاه زمستان که قرار بود صبح سرکلاس بیایند شب قبل کارهاشون را آماده می کردند نکند صبح دیر به کلاس برسند و وقت طلبه ها ضایع شود.به حجاب خیلی اهمیت می داد حتی در روزهای آخر در بیمارستان تاکید می کرد که تار مویی هم از او دیده نشود.
چگونه بود؟
♣ خیلی صبور بودند وهیچگاه از وضعیت جسمی شان شکایت نکردند، تابستانها دربسیج محله ومسجد کلاس قران می گذاشتند وبه بچه ها درس می دادند،همیشه نماز شب می خواندند وزیارت عاشورایشان شبها ترک نمی شد ،طوری بلند می خواندندکه صدایشان در خانه می پیچید ، همیشه با وضوبودند خصوصا موقع آمدن به علمیه .
نجد: مراقبت از فهیمه جان را چطور قبول کرده بودید ؟
♣[باگریه] غریزه مادری . من حتی رانندگی را یاد گرفتم تا بتوانم فهمیه را به کلاس ببرم ودر خانه نماند وتا آنجا که در توانم بود سعی کردم به اوخدمت کنم.
نجد : سخت ترین و بهترین لحظات زندگی ایشان چه موقع بود ؟
♣ روزهای آخر که بیماری شدت گرفته بود سخت ترین لحظات زندگی اش بود اما هر وقت که قرار بود حوزه بیاید خیلی خوشحال بود وبا علاقه وشوق می آمد وحتی بعضی روزها برای اینکه بیشتر حوزه باشد تماس می گرفت تا دیرتر دنبالش بروم.
نجد: ایشان سنگ صبور طلبه ها وهمکار ها بودند این مساله ایشان را ناراحت نمی کرد؟
♣ فهیمه هیچوقت در خانه حرفی از حوزه نمی آورد.
نجد:در مورد رشته های ورزشی وشرکت در مسابقاتشان برایمان بگویید؟
♣ ایشون همزمان با تحصیل عضو جامعه معلولین شهرضا بودند ودر مسابقات معلولین شرکت می کرد ودر مسابقات بوچیای معلولین درسمت bc3 دومدال طلا ونقره ی کشوری درسال های 86و88 را ازآن خود کرد.
نجد: بهترین خاطره ای که از استاد دارید چیست ؟
♣ وقتی برای امتحانهایشان قم می رفتیم با هم حرم حضرت معصومه (س) زیارت می کردیم و بعد ایشان یک هفته در جامعة الزهرا بودند برای امتحان ومن همه اش را حرم می رفتم بعداز تمام شدن امتحانها دوباره با هم زیارت می کردیم و بر می گشتیم .نجد: سخن شما با طلبه هایی که با شرایط سخت درس می خوانند چیست ؟
♣ فهیمه شرایطش خیلی سخت بود ولی نمونه بارز زگهواره تا گور دانش بجوی بود من از همه ی طلبه ها می خواهم راهش را ادامه بدهند او با سختی وناتوانی درس می خواند گاهی راست می خوابید وکتاب را روبرویش می گذاشتیم و ورق می زدیم گاهی به پهلو بود گاهی هم برایش سی دی درسها را می گذاشتیم به هر حال درسش را می خواند علی رغم بیماری شدید روزی 12ساعت درس می خواند وشبهای امتحان بیدار بود هم نماز می خواند هم درس .
امید وارم همه طلبه ها موفق باشند وهمه بتوانند مفید برای جامعه و شهر باشند .
ان شاءالله
فصلنامه نجد ، شماره یازدهم، بهار 93
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط معرفت در 1393/07/28 ساعت 10:56:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1393/08/01 @ 08:40:49 ب.ظ
خوشنود [عضو]
با سلام روحش شاد
1393/07/29 @ 03:31:43 ب.ظ
سربند [عضو]
سلام روحش شاد .
آنهایی که با وجود سلامت جسمی باز می نالند چکار کنند ببینند در این عالم چه فرشتگانی هستند وبودند .
درس زندگی واخلاق بود .ممنون . شادی روحس یک حمد وصلوات
1393/07/29 @ 01:22:03 ب.ظ
جان نثاری [عضو]
خدا قوت
مصاحبه خوبی تنظیم کردید
1393/07/29 @ 12:45:00 ب.ظ
مریم [عضو]
سلام دوست عزیز خداقوت
1393/07/28 @ 11:03:25 ب.ظ
صداقت...! [عضو]
با سلام
روحش شاد.
با تشکر از شما
در پناه حق
1393/07/28 @ 12:18:19 ب.ظ
بهرامی [عضو]
با سلام ضمن تشکر از مطالب خوبتون .
از مطالب جدید وبلاگ مدیریت استان اصفهان هم دیدن فرمایید.
همواره در پناه خداوند سلامت و موفق باشید.