مزایای ترخون+ آش ترخون

آش ترخون
با توجه به بیان خواص ترخون یک نوع غذا که در آن از ترخون استفاده شده  آموزش می دهیم.
مواد لازم:
بلغور گندم 1 پیمانه
برنج نصف پیمانه
نخود، لوبیا سفید، عدس، ماش هر کدام یک پیمانه
ترخون و تره 500 گرم
ماست 2 پیمانه
پیاز 3 عدد
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و روغن مایع به میزان لازم
ابتدا حبوبات و بلغور را خیس کرده تا یک ساعت بماند بعد بلغور را با آب و نمک می پزیم و برنج و نخود و لوبیا سفید را اضافه کرده و بعد از گذشت نیم ساعت ماش و عدس را اضافه می کنیم. بعد از پخته شدن کامل حبوبات، ترخون و تره را که از قبل خرد کرده ایم به آش اضافه می کنیم. پیازها را که قبلا سرخ کرده ایم و زردچوبه زده ایم به آش می افزاییم و کاملاً فرصت می دهیم تا آش کاملاً جا بیفتد نمک و فلفل و روغن را به میزان نیاز اضافه می کنیم. سپس آش آماده شده را در ظرفی کشیده و با یک ظرف ماست داخل سفره قرار می دهیم.
امیدواریم از این آش مقوی و خوشمزه خوشتان بیاید.
آموزش خانم عیوضی از شبکه سه سیم

فصلنامه نجدشماره16 زمستان 94

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.