
مزایای ترخون+ آش ترخون
آش ترخون
با توجه به بیان خواص ترخون یک نوع غذا که در آن از ترخون استفاده شده آموزش می دهیم.
مواد لازم:
بلغور گندم 1 پیمانه
برنج نصف پیمانه
نخود، لوبیا سفید، عدس، ماش هر کدام یک پیمانه
ترخون و تره 500 گرم
ماست 2 پیمانه
پیاز 3 عدد
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و روغن مایع به میزان لازم
ابتدا حبوبات و بلغور را خیس کرده تا یک ساعت بماند بعد بلغور را با آب و نمک می پزیم و برنج و نخود و لوبیا سفید را اضافه کرده و بعد از گذشت نیم ساعت ماش و عدس را اضافه می کنیم. بعد از پخته شدن کامل حبوبات، ترخون و تره را که از قبل خرد کرده ایم به آش اضافه می کنیم. پیازها را که قبلا سرخ کرده ایم و زردچوبه زده ایم به آش می افزاییم و کاملاً فرصت می دهیم تا آش کاملاً جا بیفتد نمک و فلفل و روغن را به میزان نیاز اضافه می کنیم. سپس آش آماده شده را در ظرفی کشیده و با یک ظرف ماست داخل سفره قرار می دهیم.
امیدواریم از این آش مقوی و خوشمزه خوشتان بیاید.
آموزش خانم عیوضی از شبکه سه سیم
فصلنامه نجدشماره16 زمستان 94
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط معرفت در 1395/01/09 ساعت 09:35:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |