رولت مرغ

رولت مرغ

مواد لازم :سینه مرغ 1 عدد      اسفناج 1 پیمانه پخت شده -  آبلیمو و روغن زیتون مقدار کم  -  گردو 3 عدد -  پنیر پیتزا  -  زعفران، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

سینه مرغ را از قبل بعد از بیرون آوردن استخوانها در زعفران، نمک و فلفل، آبلیمو و روغن زیتون می خوابانیم تا مزه دار شود.

اسفناج ها را پخته و خرد می کنیم. مغز گردو را له کرده و با اسفناج ها و کمکی نمک مخلوط می کنیم.

سینه مرغ را بوسیله بیفتک کوب کوبیده تا صاف و نازک شود بعد از مغز گردو و اسفناج روی آن می گذاریم به همراه مقدار کمی پنیر پیتزا و آن را به صورت لوله در می آوریم بعد در کمی روغن تفت می دهیم و در ظرف مناسب می چینیم. به صورت مرتب و روی سطح آن کاملاً پنیر ریخته و در فر می گذاریم تا پنیر آب شود و به رنگ طلایی در آید.

فصلنامه نجد شماره14 بهار94

  • نظر از: نرجس خاتون(س) شاهین شهر
    1394/05/25 @ 05:37:56 ب.ظ

    نرجس خاتون(س) شاهین شهر [عضو] 

    برخواهر خسرو خراسان صلوات

    بر جلوه ي خورشيد درخشان صلوات

    بر حضرت معصومه شفيع شيعه

    بر آيت حق مهر فروزان صلوات

    ميلاد حضرت معصومه سلام الله عليها بر همه دختران پيرو خاندان عصمت و طهارت مبارك باد.

نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.