
رولت مرغ
رولت مرغ
مواد لازم :سینه مرغ 1 عدد اسفناج 1 پیمانه پخت شده - آبلیمو و روغن زیتون مقدار کم - گردو 3 عدد - پنیر پیتزا - زعفران، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
سینه مرغ را از قبل بعد از بیرون آوردن استخوانها در زعفران، نمک و فلفل، آبلیمو و روغن زیتون می خوابانیم تا مزه دار شود.
اسفناج ها را پخته و خرد می کنیم. مغز گردو را له کرده و با اسفناج ها و کمکی نمک مخلوط می کنیم.
سینه مرغ را بوسیله بیفتک کوب کوبیده تا صاف و نازک شود بعد از مغز گردو و اسفناج روی آن می گذاریم به همراه مقدار کمی پنیر پیتزا و آن را به صورت لوله در می آوریم بعد در کمی روغن تفت می دهیم و در ظرف مناسب می چینیم. به صورت مرتب و روی سطح آن کاملاً پنیر ریخته و در فر می گذاریم تا پنیر آب شود و به رنگ طلایی در آید.
فصلنامه نجد شماره14 بهار94
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط معرفت در 1394/04/30 ساعت 11:06:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1394/05/25 @ 05:37:56 ب.ظ
نرجس خاتون(س) شاهین شهر [عضو]
برخواهر خسرو خراسان صلوات
بر جلوه ي خورشيد درخشان صلوات
بر حضرت معصومه شفيع شيعه
بر آيت حق مهر فروزان صلوات
ميلاد حضرت معصومه سلام الله عليها بر همه دختران پيرو خاندان عصمت و طهارت مبارك باد.