درمان سفید شدن مو

 

سرعت سفید شدن مو در افراد سیگاری چهار برابر افراد غیرسیگاری است.

 

تجربه نشان می دهد کمبود فلزاتی مچون منگنز، روی، تیتانیوم، آهن و مس از عوامل اصلی در سفید شدن و شکنندگی موها به حساب می آیند. طبق نظر متخصصان تغذیه، افرادی که دچار سفیدی مو هستند باید میوه هایی همچون سیب، گلابی، هلو و همه میوه هایی که سرشار از فلزات گوناگون خصوصاً منگنز هستند و نیز مصرف سبزیجاتی چون سیر، پیاز، موسیر و تره را در برنامه غذایی خود بگنجانند، مصرف مواد غذایی حاوی مس و منگنز در جلوگیری از سفیدی مو بسیار موثر است و در میان داروهای گیاهی، جوشانده سبوس گندم، مصرف سنبل طیب، خوردن روزانه یک قاشق مرباخوری از مخلوط پودر سبوس، برنج و شکر یا نبات سائیده شده و قرار دادن نان جو در رژیم غذایی نیز در حفظ رنگ مو و کاهش موهای سفید موثر است. خوراکی هایی چون نخودفرنگی، موز، آلو، سویا و سیب زمینی از جمله موادی هستند که مقدار قابل توجهی مس را در خود جایداده اند.

 

کمبود ویتامین B12، بیماری تیروئید، سیگار کشیدن، کم خونی،رژیـم های سخت و طولانی مــدت، عوامل ارثی، بیمـاری ها وافزایش گلبول های سفید خون نیز باعث سفیدی زودهنگام و بیشاز حد مو می شود.1

 

1- مجله خانواده

فصلنامه نجد شماره13زمستان93


 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظرات مطلب بسته است.