حلوای لبو

با توجه به بیان خواص چغندر در این فصل و طرز تهیه یک دسر خوش رنگ و چشم نواز که هم باعث کاهش فشار خون می شود هم از بروز کم خونی جلوگیری می کند و هم اسیدفولیک، اهن و پتاسیم دارد را آموزش  می دهیم.

مواد لازم:

لبوی پوره شده        یک فنجان

آرد                          یک فنجان

شکر                        یک فنجان

آب                          یک فنجان

روغن جامد یا کرمانشاهی یک چهارم فنجان

پودر هل                  نصف قاشق چایخوری

زعفران                    نوک قاشق چایخوری

کشمش، پسته، بادام خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه:

لبو (چغندر) را در زودپز پخته و با غذاساز پوره کنید. داخل یک ظرف روی حرارت کم گاز، شکر- آب- پودر زعفران و هل را قرار دهید تا شکر آب شود. آرد را دوبار الک کنید و داخل تابه ریخته و مدام هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شده و کمی رنگ آن تیره شود بعد روغن را اضافه کنید و هم بزنید و سپس پوره لبو و شکر آب شده را اضافه کنید . آنقدر هم بزنید تا آب اضافه حلوا تبخیر شود.

می توانید پسته و بادام خرد شده و کشمش را نیز آخر حلوا بریزید یا به صورت خام بعد از پخت روی حلوا تزیین کنید.

 فصلنامه نجد شماره بیستم بهار96

  • نظر از: حوزه علمیه الزهرا(س) گلدشت
    1396/04/11 @ 02:34:57 ب.ظ

    حوزه علمیه الزهرا(س) گلدشت [عضو] 

    جالب بود

نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.