حلوای لبو
با توجه به بیان خواص چغندر در این فصل و طرز تهیه یک دسر خوش رنگ و چشم نواز که هم باعث کاهش فشار خون می شود هم از بروز کم خونی جلوگیری می کند و هم اسیدفولیک، اهن و پتاسیم دارد را آموزش می دهیم.
مواد لازم:
لبوی پوره شده یک فنجان
آرد یک فنجان
شکر یک فنجان
آب یک فنجان
روغن جامد یا کرمانشاهی یک چهارم فنجان
پودر هل نصف قاشق چایخوری
زعفران نوک قاشق چایخوری
کشمش، پسته، بادام خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه:
لبو (چغندر) را در زودپز پخته و با غذاساز پوره کنید. داخل یک ظرف روی حرارت کم گاز، شکر- آب- پودر زعفران و هل را قرار دهید تا شکر آب شود. آرد را دوبار الک کنید و داخل تابه ریخته و مدام هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شده و کمی رنگ آن تیره شود بعد روغن را اضافه کنید و هم بزنید و سپس پوره لبو و شکر آب شده را اضافه کنید . آنقدر هم بزنید تا آب اضافه حلوا تبخیر شود.
می توانید پسته و بادام خرد شده و کشمش را نیز آخر حلوا بریزید یا به صورت خام بعد از پخت روی حلوا تزیین کنید.
فصلنامه نجد شماره بیستم بهار96
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط معرفت در 1396/04/11 ساعت 09:28:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1396/04/11 @ 02:34:57 ب.ظ
حوزه علمیه الزهرا(س) گلدشت [عضو]
جالب بود