طرز تهيه اوماج شلغم

با توجه به بیان خواص شلغم در این شماره طرز تهیه یک غذای سنتی شهرضایی معجزه آسا در درمان سرماخوردگی را بیان می کنیم.

مواد لازم:

آرد: یک کیلو        شلغم: نیم کیلو                       اسفناج: یک کیلو                   گوشت چرخ کرده: 250 گرم

پیاز داغ: 5 قاشق غذاخوری        عدس پخته: یک پیمانه      نمک، فلفل، زردچوبه، روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا آرد را با مقدار کمی آب و نمک خمیر می کنیم البته خمیر نباید یکدست شود. خمیری سفت که آماده شد بوسیله رنده ریز آن را رنده می کنیم و بعد خمیرهای رنده شده را کنار گذاشته. شلغم و اسفناج را بعد از تمیز کردن و شستن ریز خرد می کنیم و داخل ظرف آب جوش ریخته و صبر می کنیم تا کاملاً پخته شود بعد خمیرهای رنده شده را به ظرف اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم تا به هم نچسبد و کاملاً پخته شود و در آخر گوشتهای چرخ کرده را نمک و زردچوبه می زنیم و بصورت گلوله های کوچک همراه با عدس و پیاز داغ می ریزیم و اگر لازم بود نمک و روغن و فلفل هم اضافه کرده و زیر ظرف را کم می کنیم تا اوماج جا بیفتد. این آش غذایی کاملاً سازگار و مفید برای انواع مزاجهاست.                     نوش جان

فصلنامه نجدشماره بيست ويكم پاييز96

 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.