انار پلو
انـارپلو
با توجه به فصل پاییز و وجود انار فراوان در شهر، صلاح دیدیم طرز پخت انار پلو را با هم مرور و خوردن این غذای خوشمزه را تجربه کنیم.
مواد لازم:
برنج: 2 لیوان
دانه انار: 1 لیوان
سینه مرغ : 1 عدد
گشنیز خرد شده : 1 لیوان
پیاز: 2 عدد متوسط
زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
خلال پسته : نصف لیوان
نمک : به میزان لازم
سینه مرغ را با یک عدد پیاز و نمک آب پز می کنیم بعد از پخت گوشت مرغ را ریش ریش شده و گشنیز خرد شده و خلال پسته و دانه های انار را اضافه می کنیم و 5 دقیقه همه را با هم تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم.
برنج را که قبلاًَ خیس کرده ایم در آب جوش می ریزیم و می جوشانیم تا نرم شود بعد آبکشی می کنیم.
قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم کمی روغن ته ظرف می ریزیم و برنج و مایه آماده شده از برنج و دانه انار و گشنیز و پیاز را به صورت لایه ای برنج لایه ای مایه انار می ریزیم داخل قابلمه در ظرف را می گذاریم تا بخار کند آن وقت زعفران دم کرده و چند قاشق روغن را همراه نصف لیوان آب روی برنج ها می ریزیم و تا 1 ساعت صبر می کنیم تا کاملاً دم بکشد سپس غذای آماده شده را با دانه انار و خلال پسته تزیین می کنیم. (می توانید این غذا را همراه بلدرچین یا جوجه ی کباب شده سرو کنید)
فصلنامه نجدشماره12پاییز93
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط معرفت در 1393/09/03 ساعت 10:46:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |