انار پلو

انـارپلو
با توجه به فصل پاییز و وجود انار فراوان در شهر، صلاح دیدیم طرز پخت انار پلو را با هم مرور و خوردن این غذای خوشمزه را تجربه کنیم.
مواد لازم:
برنج: 2 لیوان
دانه انار: 1 لیوان
سینه مرغ : 1 عدد
گشنیز خرد شده : 1 لیوان
پیاز: 2 عدد متوسط
زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
خلال پسته : نصف لیوان
نمک : به میزان لازم
سینه مرغ را با یک عدد پیاز و نمک آب پز می کنیم بعد از پخت گوشت مرغ را ریش ریش شده و گشنیز خرد شده و خلال پسته و دانه های انار را اضافه می کنیم و 5 دقیقه همه را با هم تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم.
برنج را که قبلاًَ خیس کرده ایم در آب جوش می ریزیم و می جوشانیم تا نرم شود بعد آبکشی می کنیم.
قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم کمی روغن ته ظرف می ریزیم و برنج و مایه آماده شده از برنج و دانه انار و گشنیز و پیاز را به صورت لایه ای برنج لایه ای مایه انار می ریزیم داخل قابلمه در ظرف را می گذاریم تا بخار کند آن وقت زعفران دم کرده و چند قاشق روغن را همراه نصف لیوان آب روی برنج ها می ریزیم و تا 1 ساعت صبر می کنیم تا کاملاً دم بکشد سپس غذای آماده شده را با دانه انار و خلال پسته تزیین می کنیم. (می توانید این غذا را همراه بلدرچین یا جوجه ی کباب شده سرو کنید)

فصلنامه نجدشماره12پاییز93

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.