آشپزی «خورشت کرفس»

باتوجه به بیان شدن خواص کرفس در این شماره طرز تهیه خورشت کرفس را شرح می دهیم:

مواد لازم:

گوشت: 250 گرم               پیاز : 1 عدد

لوبیا چیتی: 1 پیمانه           رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری

کرفس: 500 گرم               جعفری خرد شده: 100 گرم

نمک، زردچوبه، فلفل، آبلیمو، روغن: به میزان لازم                                         طرز تهیه:

پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس مقداری آب اضافه کرده و بعد از جوش آمدن زیر حرارت را کم کنید و صبر کنید تا گوشت ها بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت، جعفری و کرفس خرد شده را به گوشت اضافه کنید و نمک را هم بیفزایید. در آخر لوبیا چییتی که قبلاً پخته اید را بکوبید و به خورشت اضافه کنید و با همان حرارت ملایم بگذارید خورشت خوب بپزد و جا بیفتد. اگر مایل بودید می توانید برای تغییر طعم، آبلیمو را هم اضافه کنید.

فصلنامه نجد شماره23بهار97

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.