موضوع: "آشپزی"
آشپزی «خورشت کرفس»
پنجشنبه 97/05/18
باتوجه به بیان شدن خواص کرفس در این شماره طرز تهیه خورشت کرفس را شرح می دهیم:
مواد لازم:
گوشت: 250 گرم پیاز : 1 عدد
لوبیا چیتی: 1 پیمانه رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
کرفس: 500 گرم جعفری خرد شده: 100 گرم
نمک، زردچوبه، فلفل، آبلیمو، روغن: به میزان لازم طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس مقداری آب اضافه کرده و بعد از جوش آمدن زیر حرارت را کم کنید و صبر کنید تا گوشت ها بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت، جعفری و کرفس خرد شده را به گوشت اضافه کنید و نمک را هم بیفزایید. در آخر لوبیا چییتی که قبلاً پخته اید را بکوبید و به خورشت اضافه کنید و با همان حرارت ملایم بگذارید خورشت خوب بپزد و جا بیفتد. اگر مایل بودید می توانید برای تغییر طعم، آبلیمو را هم اضافه کنید.
فصلنامه نجد شماره23بهار97