موضوع: "آشپزي"
طرز تهيه اوماج شلغم
شنبه 96/11/07
با توجه به بیان خواص شلغم در این شماره طرز تهیه یک غذای سنتی شهرضایی معجزه آسا در درمان سرماخوردگی را بیان می کنیم.
مواد لازم:
آرد: یک کیلو شلغم: نیم کیلو اسفناج: یک کیلو گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پیاز داغ: 5 قاشق غذاخوری عدس پخته: یک پیمانه نمک، فلفل، زردچوبه، روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا آرد را با مقدار کمی آب و نمک خمیر می کنیم البته خمیر نباید یکدست شود. خمیری سفت که آماده شد بوسیله رنده ریز آن را رنده می کنیم و بعد خمیرهای رنده شده را کنار گذاشته. شلغم و اسفناج را بعد از تمیز کردن و شستن ریز خرد می کنیم و داخل ظرف آب جوش ریخته و صبر می کنیم تا کاملاً پخته شود بعد خمیرهای رنده شده را به ظرف اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم تا به هم نچسبد و کاملاً پخته شود و در آخر گوشتهای چرخ کرده را نمک و زردچوبه می زنیم و بصورت گلوله های کوچک همراه با عدس و پیاز داغ می ریزیم و اگر لازم بود نمک و روغن و فلفل هم اضافه کرده و زیر ظرف را کم می کنیم تا اوماج جا بیفتد. این آش غذایی کاملاً سازگار و مفید برای انواع مزاجهاست. نوش جان
فصلنامه نجدشماره بيست ويكم پاييز96