موضوع: "آشپزی"
تهیه کوکو برنجی
شنبه 93/08/17
کوکو برنجی
مواد لازم برای تهیه یک غذای جدید (به تعداد 4 نفر)
برنج نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده 250 گرم
تخم مرغ 4 عدد
سبزی خرد شده (تره، گشنیز، شوید، ترخان) 3 پیمانه
نمک، ادویه، فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده ایم می جوشانیم تا حدی که نرم تر از حالت دم انداختن شود بعد آبکش می کنیم.
سپس گوشت چرخ کرده، سبزی خرد شده و برنج آبکش شده را داخل یک ظرف می ریزیم و کاملاً با هم مخلوط می کنیم.
سپس نمک، فلفل، ادویه را به میزان لازم اضافه کرده و تخم مرغ ها را هم داخـل ظرف شکسته و خوب مواد را هم می زنیم تــا کاملاً همـه مـواد بـا هم مخلوط شوند. بعد روغن را داخل ماهی تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن ها خوب داغ شود آنگاه مواد تهیه شده را یکباره داخل ماهی تابه می ریزیم و روی مواد را صاف و یکنواخت می کنیم، درب ماهی تابه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا مواد خوب بپزد. بعد از پخته شدن کوکو را بر می گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.
اکنون کوکو آماده سرو است.
فصلنامه نجد شماره10زمستان 92