موضوعات: "آشپزی" یا "ته چین بادمجان"
ته چین بادمجان
شنبه 93/07/26
طرز تهیه : برنج :2پیمانه زرده تخم مرغ :5عدد
پیاز :1عدد کوچک بادمجان : 2عدد متوسط
گوشت چرخ کرده100گرم کره :100گرم
رب گوجه :2 ق.غ ماست خامه ای :2 ق.غ
زعفران ، نمک، فلفل : به میزان لازم
برای تهیه این غذای خوشمزه:
1-برنج ها را که خیساندیم می جوشانیم تا نرم شود در آبکش ریخته وکناری می گذاریم.
2- بادمجانها را لایه لایه سرخ می کنیم وروی دستمال می گذاریم تا روغن آنها گرفته شود.
3- پیاز را ریز خرد کرده تفت می دهیم و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم کمی نمک فلفل وزعفران به مواد می زنیم وبعد از سرخ شدن کمی رب گوجه را اضافه میکنیم وتفت می دهیم.
4- زرده ها را می زنیم وبعد ماست را به آنها اضافه می کنیم خوب هم می زنیم کمی نمک وزعفران را اضافه کرده سپس برنج آبکش شده را داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم.
5-قابلمه ای به اندازه مواد ته چین آماده کرده ته آن مقداری روغن می ریزیم مقداری از برنجها را درآن ریخته وصاف می کنیم بعد بادمجانهای سرخ شده را روی آن می چینیم ، مقداری برنج ریخته ، صاف می کنیم و بعد گوشت چرخ کرده ها را را روی مواد می ریزیم و در آخر بقیه برنج را ریخته کمی فشار می دهیم تایکنواخت شود.
6- کره را ریز کرده روی سطح برنج می چینیم.
7- روی قابلمه فویل می کشیم و در دمای 300 درجه سانتیگراد داخل فر میگذاریم تا مدتی که غذا کاملاً پخته شده و جا بیفتد.
نوش جان
فصلنامه نجد، شماره یازدهم ، بهار 93