موضوع: "آشپزی-رولت مرغ"

رولت مرغ

رولت مرغ

مواد لازم :سینه مرغ 1 عدد      اسفناج 1 پیمانه پخت شده -  آبلیمو و روغن زیتون مقدار کم  -  گردو 3 عدد -  پنیر پیتزا  -  زعفران، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

سینه مرغ را از قبل بعد از بیرون آوردن استخوانها در زعفران، نمک و فلفل، آبلیمو و روغن زیتون می خوابانیم تا مزه دار شود.

اسفناج ها را پخته و خرد می کنیم. مغز گردو را له کرده و با اسفناج ها و کمکی نمک مخلوط می کنیم.

سینه مرغ را بوسیله بیفتک کوب کوبیده تا صاف و نازک شود بعد از مغز گردو و اسفناج روی آن می گذاریم به همراه مقدار کمی پنیر پیتزا و آن را به صورت لوله در می آوریم بعد در کمی روغن تفت می دهیم و در ظرف مناسب می چینیم. به صورت مرتب و روی سطح آن کاملاً پنیر ریخته و در فر می گذاریم تا پنیر آب شود و به رنگ طلایی در آید.

فصلنامه نجد شماره14 بهار94