موضوع: "آشپزی"

آشپزی «خورشت کرفس»

باتوجه به بیان شدن خواص کرفس در این شماره طرز تهیه خورشت کرفس را شرح می دهیم:

مواد لازم:

گوشت: 250 گرم               پیاز : 1 عدد

لوبیا چیتی: 1 پیمانه           رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری

کرفس: 500 گرم               جعفری خرد شده: 100 گرم

نمک، زردچوبه، فلفل، آبلیمو، روغن: به میزان لازم                                         طرز تهیه:

پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس مقداری آب اضافه کرده و بعد از جوش آمدن زیر حرارت را کم کنید و صبر کنید تا گوشت ها بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت، جعفری و کرفس خرد شده را به گوشت اضافه کنید و نمک را هم بیفزایید. در آخر لوبیا چییتی که قبلاً پخته اید را بکوبید و به خورشت اضافه کنید و با همان حرارت ملایم بگذارید خورشت خوب بپزد و جا بیفتد. اگر مایل بودید می توانید برای تغییر طعم، آبلیمو را هم اضافه کنید.

فصلنامه نجد شماره23بهار97