موضوع: "آشپزي"

املت قارچ


مواد لازم:

تخم مرغ: 4 عدد                      فلفل دلمه ای: 1 عدد                           قارچ کوچک: 10 عدد            گوجه فرنگی: 2 عدد           پیاز : 1 عدد             فلفل، نمک، زردچوبه، روغن زیتون، پنیر موزارلا به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را ریز خرده کرده و داخل روغن تفت می دهیم تا به رنگ طلایی در آید سپس فلفل دلمه ای خرد شده را هم اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر حرارت می دهیم قارچ ها را هم که ریز خرد کرده ایم در ظرفی دیگر بوسیله روغن سرخ می کنیم و به پیاز و فلفل اضافه می کنیم سپس فلفل، نمک، زردچوبه را افزوده و گوجه فرنگی ها هم که ریز خرد شده اند به این مواد می افزاییم وقتی گوجه ها هم مقداری پخته شد، تخم مرغ ها را در ظرف دیگر خوب به هم می زنیم تا یکدست شود و اضافه می کنیم و همچنان مواد را با هم مخلوط می کنیم تا اینکه تخم مرغ ها ببندد در آخر غذای آماده شده را داخل ظرف مخصوص ریخته و همچنان که داغ است پنیر موزارلای رنده شده را روی آن می ریزیم و برای سرو کردن سر سفره می آوریم.

نوش جان