موضوع: "آشپزی"

کله جوش(کالا جوش)

در سرمای فصل زمستان وجود غذای گرم مثل آش به جاست اما وقتی تصمیم می گیریم آش بپزیم به فکر تهیه مواد لازم و وقت زیادی که باید بگذاریم می افتیم، منصرف می شویم.

ما در این شماره نشریه تهیه کله جوش را به شما پیشنهاد می کنیم که هم خوشمزه است هم مواد کمی می خواهد هم در مدت کوتاهی آماده می شود. در عوض یک غذای پرکالری، گرم، مفید و سالم و مناسب برای زمستان است.

مواد لازم:پیاز متوسط: 1 عدد نعناع: 2 قاشق غذاخوری کشک چرخ کرده: 1 پیمانه گردو خرد شده: 100 گرم زردچوبه، فلفل، روغن و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و داخل روغن تفت می دهیم بعد نعناع، زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم و سپس کشک را بوسیله 2 لیوان آب شل کرده به مواد اضافه می کنیم و مدتی می جوشانیم دست آخر گردو را اضافه می کنیم. اکنون کله جوش آماده شده با نان سنگک ترید شده میل نمایید.

 فصلنامه نجد شماره13 زمستان93